Selecteer een pagina

DIT ZIJN DE VERLEIDSTERS VAN TEMPTATION ISLAND

Nadat de verleiders gisteren bekend werden gemaakt, is het vandaag de beurt aan de vrouwelijke vrijgezellen van Temptation Island. Dit zijn de dames van Temptation Island 2018!

Zwanetta (20) uit Apeldoorn

Zwanetta is een vrolijke danseres en verkoopster die helemaal klaar is voor het spannend Temptation-avontuur. Ze staat open om nieuwe mensen te leren kennen en wil er eventjes tussenuit.

Yana (23) uit Oostende

Deze nagelstyliste uit Oostende is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ook deze blondine heeft 670 cc aan humor en een sociaal karakter. Wat zal dat geven op het eiland?

Maxime (24) uit Almelo

Met Temptation als haar uiltieme uitdaging wil ze haar manipulatieve kaart trekken op het eiland; eerst een vertrouwensband opbouwen, dan toehappen. Wij zijn benieuwd!

Inge (22) uit Amsterdam

Deze zwemcoach neemt geen blad voor de mond. Omdat ze vaak aangesproken wordt door mannen in een relatie wil ze met Temptation graag de ontrouw van bedrieglijke mannen aanklagen.

Yasmine (20) uit Sint-Truiden

Ze werkt als promoter bij Versuz en weet wat ze wil. Op Temptation Island wil Yasmine graag bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is. Zelf werd ze bedrogen en komt ze net uit een gebroken huwelijk. Laat die zwoele blik maar komen…

Cherish (26) uit Hellevoetsluis

Deze dame zet graag de bloemetjes buiten en weet de gespierde mannen met tatoeages altijd uit te zoeken op feestjes. Verleiden doet ze met haar uitdagende en sexy dance moves

Billy (18) uit Willebroek

Billy is naast kapster en nagelstyliste ook een echte losbol. Ze doet mee aan Temptation Island om te bewijzen dat geen enkele man trouw kan blijven. Billy ziet er lief uit, maar heeft een sluwe tactiek: verleiden met haar ogen.

Laetitia (22) uit Zaventem

Ze heeft roots liggen in Kameroen en werkt als verkoopster, barvrouw én model. Laetitia is pittig en heel erg koppig waardoor ze vaak krijgt wat ze wil. Een gevaarlijke cocktail dus.